Stacks Image 1180

Beaucat Sjaals

De familie Hoet is een creatieve equipe die accessoires ontwerpt die niet louter kleden maar ook inspireren en je in dat ene moment meenemen.

Fanny Cripyn, de wederhelft van optieker en designer Philip Hoet werkt zo al jaren met hart en ziel aan haar gepersonaliseerde collectie sjaals.

Meer dan drie jaar geleden werden in het zuiderse Mallorca de grondvesten van haar collectie gelegd. Het artistieke duo baatte er een winkeltje uit waar ze allerlei kleurrijke en vindingrijke spulletjes verkochten zoals zonnebrillen, leuke tassen, strandkleren maar ook sjaals.
Tot haar verbazing waren het de sjaals die de eyecatcher in de shop waren.
Dit leidde tot het besef dat vrouwen net met een sjaal hun outfit die finale touch geven. Ze waren op zoek naar een sjerp die hun persoonlijkheid kleur gaf.

Verknocht aan hun Belgische thuis, koos het kunstzinnig nest er toch voor om terug te keren naar hun roots.
Maar dat betekende voor Fanny niet dat ze ook haar intrinsieke passie zou achterlaten.
Met een passie voor haar camera en een vader die haar de liefde voor de lens had meegegeven, ging de ontwerpster geïnspireerd aan de slag samen met haar zoon Mathis waarmee ze samen de ontwerpen creërt.

Haar eigen fotomateriaal en dus buitengewone momentopnames verwerkte ze als unieke prints in haar sjaal collectie.
Een klein detail in de wijde natuur, een schaduw die een sfeer schept, licht dat speelt in een sierlijk glas. Alles kan leiden tot het ontwerp van de Beaucat sjaals.
Kleuren, details en de juiste compositie.
Dat is de heilige drievuldigheid voor Fanny.

Gefascineerd door moederlief, ging ook zoon Mathis na zijn opleiding fotografie aan het ontwerpen. Zijn muurcreaties nemen je als het ware mee in een andere wereld die je, al is het maar voor even, de dagelijkse tumult doen vergeten.

De familie Hoet, een familie van creators én bezielers…
  • Stacks Image 267
  • Stacks Image 269
  • Stacks Image 265
  • Stacks Image 301
  • Stacks Image 303
  • Stacks Image 1185
  • Stacks Image 1187
Neem contact op
Stacks Image 812
Tel. +32 3 216 01 22 - Fax. +32 3 216 07 25
Stacks Image 1195
Stacks Image 1231
Stacks Image 1234
Stacks Image 1237